Elk kind heeft het recht om te spelen

Openingstijden

 

HHalen

SPEELGOED HALEN

Speelgoed halen kan iedere woensdag tussen 12.30 en 15.30 uur en iedere vrijdag tussen 12.30 en 14.30 uur.

 

U kunt zonder afspraak komen en mag kinderen mee naar binnen nemen. Bij grote drukte kunnen we u vragen om even buiten te wachten. 

 

 

SPEELGOED BRENGEN

Speelgoed brengen kan twee keer per maand op dinsdag tussen 10.30 en 12.30 uur. De exacte datums en tijden vindt u op de homepage van deze site. 

 

Aan het innemen van speelgoed stellen we een aantal voorwaarden. Wij zoeken eigentijds speelgoed waar de huidige generatie kinderen graag mee speelt. Het is belangrijk dat het speelgoed schoon, heel, compleet en gesorteerd is. De kinderen geven vaak de voorkeur aan wat grotere spullen waar ze lang mee kunnen spelen. Daarom nemen we geen klein speelgoed in van weinig waarde. Denk hierbij aan het kleine speelgoed dat wordt meegegeven bij McDonalds of dat in surprise-eieren zit. Uit hygiënisch oogpunt kunnen wij geen gebruikte knuffels aannemen, ook niet als ze gewassen zijn. Verder nemen wij op dit moment geen spellen aan.

 

Hieronder ziet u voorbeelden van speelgoed en boeken die door onze klanten NIET meegenomen worden. Zulk speelgoed en boeken worden door ons niet aangenomen en wij verzoeken u het ook niet aan te bieden.

dit nemen wij niet aan